Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar
Man sitter vid datorn och ger högt betyg i undersökning

Tyck till om oss

nyheter

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) genomför årligen en undersökning för att mäta kundnöjdhet inom bland annat bank- och finansbranschen. Undersökningen genomförs under oktober och november månad, och i år är det fjärde gången vi deltar.

Att veta vad du som kund tycker om oss och våra produkter är både viktigt och avgörande för vår utveckling. Därför har det blivit ett naturligt inslag att vara medSKI:s kundnöjdhetsundersökning, och därigenom få kunskap kring vad vi gör bra och vad vi kan göra ännu bättre.

Hur går undersökningen till?

Kunderna som får möjlighet att tycka till om våra produkter och tjänster väljs ut slumpmässigt. Undersökningen skickas främst ut via mejl, men kan i vissa fall kompletteras med telefonintervjuer. Deltagandet är helt frivilligt och alla svar är anonyma. Resultatet av undersökningen kommer att publiceras på SKI:s hemsida den 2 december 2024. 

Om just du väljs ut och får möjlighet att delta i kundundersökningen hoppas vi självklart att du kan ta dig tid att besvara frågorna.

Dina synpunkter gör skillnad

Vi arbetar ständigt med att bli bättre, och för att lyckas med det är det viktigt att vi lyssnar på dig som kund. Dina tankar och synpunkter är viktiga för oss och utgör en betydande del i vårt ständiga förbättringsarbete.

Dela artikel:

facebookTwitterLinkedIn